Dita e 9 e grevës së urisë, naftëtarët të vendosur, por edhe të harruar nga qeveria

Nëntë ditë nga nisja e grevës së urisë së naftëtarëve të uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh dhe përveç përkeqësimit të shëndetit të grevistëve, asgjë tjetër nuk ka ndryshuar.