Dita e Ashures, besimtarët thirrje për mirësi dhe paqe në kremtimin e festës

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:55

Dita e Ashures, besimtarët thirrje për mirësi dhe paqe në kremtimin e festës

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:55

Gazetari Ferdinand Samarxhi, ekspert i çështjeve religjioze, jep detaje mbi festën e bektashinjve.