‘’Dita e bjeshkëve” në Kukës, promovohet natyra por mungojnë investimet

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

‘’Dita e bjeshkëve” në Kukës, promovohet natyra por mungojnë investimet

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

Bushtrica e Kukësit me bjeshkët e saj po kthehet vit pas viti në destinacion të turizmit malor. Festat e organizuara në këtë zonë tashmë po bëhen traditë, por vizitorët apelojnë për më shume investime në infrastrukture dhe ofrimin e shërbimeve për turistet vendas dhe te huaj qe frekuentojnë zonën.

‘’Dita e bjeshkëve” në Kukës, promovohet natyra por mungojnë investimet

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

Bushtrica e Kukësit me bjeshkët e saj po kthehet vit pas viti në destinacion të turizmit malor. Festat e organizuara në këtë zonë tashmë po bëhen traditë, por vizitorët apelojnë për më shume investime në infrastrukture dhe ofrimin e shërbimeve për turistet vendas dhe te huaj qe frekuentojnë zonën.