Dita e Demokracisë, Dhurata Çupi: Shqipëria, në kushtet e një diktature

Mes mosmarrëveshjeve dhe një gare të ardhshme elektorale, që ende ka shumë të panjohura sa i takon rregullave të lojës, klasa jonë politike bën bilancet e saj në ditën ndërkombëtare të demokracisë.