Dita e Dëshmorëve, akullin mes Metës dhe qeverisë nuk e shkrin as patriotizmi

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:17

Dita e Dëshmorëve, akullin mes Metës dhe qeverisë nuk e shkrin as patriotizmi

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:17

Dita e Dëshmorëve u përkujtua me një ceremonial shtetëror. Prania fizike e zyrtarëve të lartë shtetëror në Varrezat e Dëshmorëve nuk dëshmoi shkrirje të marrëdhënieve ndërmjet Presidentit dhe Qeverisë. Ilir Meta në ceremonialin e fundit si President bëri thirrje për mbrojtjen e sovranitetit.

Dita e Dëshmorëve, akullin mes Metës dhe qeverisë nuk e shkrin as patriotizmi

Publikuar më: 5/5/2022, ora 12:17

Dita e Dëshmorëve u përkujtua me një ceremonial shtetëror. Prania fizike e zyrtarëve të lartë shtetëror në Varrezat e Dëshmorëve nuk dëshmoi shkrirje të marrëdhënieve ndërmjet Presidentit dhe Qeverisë. Ilir Meta në ceremonialin e fundit si President bëri thirrje për mbrojtjen e sovranitetit.