Dita e dytë e lirisë, gjyshërit u rikthehen shëtitjeve

E shtuna u kthye sërish në një ditë lirie për pensionistët e kryeqytetit dhe jo vetëm. Për të dytën fundjavë radhazi, të moshuarit i dhanë jetë parqeve e rrugëve, duke i shpëtuar për pak orë rrjetës së izolimit.