Dita e Europës, kontinenti feston bashkimin, po Shqipëria?

Publikuar më: 9/5/2022, ora 17:06

Dita e Europës, kontinenti feston bashkimin, po Shqipëria?

Publikuar më: 9/5/2022, ora 17:06

A po lodhen edhe shqiptaret nga e ashtuquajtura lodhje e BE-së për zgjerimin? Mesazhi që vjen në Ditën Europës nga qytetaret dhe ekspertët e integrimit Europian është që qasja duhet të ndryshojë nga të dy palët.

Dita e Europës, kontinenti feston bashkimin, po Shqipëria?

Publikuar më: 9/5/2022, ora 17:06

A po lodhen edhe shqiptaret nga e ashtuquajtura lodhje e BE-së për zgjerimin? Mesazhi që vjen në Ditën Europës nga qytetaret dhe ekspertët e integrimit Europian është që qasja duhet të ndryshojë nga të dy palët.