Dita e fundit e vitit në Durrës dhe Shkodër

Atmosfera e festës së fundvitit nga dy qytetet kryesore të Shqipërisë vjen në Dita Jonë nga korrespondentët e A2, Elitjona Doko dhe Gjon Gjeka.