Dita e Infermierit, në Korçë studentët me sytë jashtë vendit

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:21

Dita e Infermierit, në Korçë studentët me sytë jashtë vendit

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:21

Me dëshirë për të ushtruar profesionin e infermierit, por janë të pakënaqur me infrastrukturën spitalore dhe pagën. Ende pa filluar punë, studentët e infermierisë në Korçë shohin si të vetmin opsion të së ardhmes së tyre largimin jashtë vendit.

Dita e Infermierit, në Korçë studentët me sytë jashtë vendit

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:21

Me dëshirë për të ushtruar profesionin e infermierit, por janë të pakënaqur me infrastrukturën spitalore dhe pagën. Ende pa filluar punë, studentët e infermierisë në Korçë shohin si të vetmin opsion të së ardhmes së tyre largimin jashtë vendit.