Dita e lirisë në Sidnei, rihapet pas 4 muajsh izolim

Qyteti australian i Sidneit ka dalë, këtë të hënë, nga një bllokim i rreptë i vendosur në qershor për të përmbajtur shpërthimet e variantit Delta. Pas gati katër muajsh, vendasit mund gëzojnë një sërë lirish të reja. Njerëzit zunë radhë për baret dhe dyqanet që u hapën në mesnatën e së hënës posaçërisht për këtë rast. Shumë të tjerë, kanë shijuar ribashkimet dhe vizitat e parashikuara në shtëpitë e të afërmve dhe miqve.