Dita e parë e censit, si po shkon procesi i regjistrimit të popullsisë dhe banesave në Tiranë?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 13:58

Dita e parë e censit, si po shkon procesi i regjistrimit të popullsisë dhe banesave në Tiranë?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 13:58

Gazetarja e A2 CNN në një lidhje live për “Ditari” i orës 13:00, ishte nga zona e Njësisë 8, ku po kryhet regjistrimi i popullsisë dhe banesave

Dita e parë e censit, si po shkon procesi i regjistrimit të popullsisë dhe banesave në Tiranë?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 13:58

Gazetarja e A2 CNN në një lidhje live për “Ditari” i orës 13:00, ishte nga zona e Njësisë 8, ku po kryhet regjistrimi i popullsisë dhe banesave