Dita e parë e shkollës nis me diell dhe temperatura deri 36 gradë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 07:38

Dita e parë e shkollës nis me diell dhe temperatura deri 36 gradë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 07:38

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja