Dita e parë në universitet, studentët hyjnë në auditorë me dhe pa vaksinën, fakultetet tolerante

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:05

Dita e parë në universitet, studentët hyjnë në auditorë me dhe pa vaksinën, fakultetet tolerante

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:05

Pas afro 1 vit e gjysmë, 130 mijë studentë i rikthehen dyerve të universitetit. Si biletë hyrëse është vendosur vaksinimi i detyruar ose paraqitja e testit negativ, si dhe rekomandimit nga mjeku për mosbërjen e vaksinës.

Dita e parë në universitet, studentët hyjnë në auditorë me dhe pa vaksinën, fakultetet tolerante

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:05

Pas afro 1 vit e gjysmë, 130 mijë studentë i rikthehen dyerve të universitetit. Si biletë hyrëse është vendosur vaksinimi i detyruar ose paraqitja e testit negativ, si dhe rekomandimit nga mjeku për mosbërjen e vaksinës.