Dita e Rinisë, Berisha: Në këto 8 vite, Basha meriton të quhet “Lulzim Boshi”. Më 11 dhjetor, do të rithemelojmë PD

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:52

Dita e Rinisë, Berisha: Në këto 8 vite, Basha meriton të quhet “Lulzim Boshi”. Më 11 dhjetor, do të rithemelojmë PD

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:52

Në 31-vjetorin e Ditës së Rinisë, ish-kryeministri Sali Berisha ka zhvilluar homazhe në bustin e Azem Hajdarit. Ndërsa bëri një historik të ngjarjeve që pasuan lëvizjen e dhjetorit, Berisha sulmoi kreun aktual të Partisë Demokratike, duke e quajtur atë tradhtar të demokracisë dhe pluralizmit në Shqipëri.

Dita e Rinisë, Berisha: Në këto 8 vite, Basha meriton të quhet “Lulzim Boshi”. Më 11 dhjetor, do të rithemelojmë PD

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:52

Në 31-vjetorin e Ditës së Rinisë, ish-kryeministri Sali Berisha ka zhvilluar homazhe në bustin e Azem Hajdarit. Ndërsa bëri një historik të ngjarjeve që pasuan lëvizjen e dhjetorit, Berisha sulmoi kreun aktual të Partisë Demokratike, duke e quajtur atë tradhtar të demokracisë dhe pluralizmit në Shqipëri.