Dita e Shën Terezës, festë e përkujdesje për njerëzit në nevojë nga motrat misionare

Festë dhe përkujdesje në shtëpinë e Murgeshave Misionare në përvjetorin e shenjtores Nënë Tereza. Motrat strehojnë dhe kujdesen për fëmijë dhe të rinjë me probleme të rënda fizike dhe mendore.