“Dita e Shkopit të Bardhë”, Smakaj: Personat P.A.K. marrin minimumin e shërbimeve

Në kuadër të ditës ndërkombëtare së të verbërve, Gjergj Smakaj, administratori i Shoqatës që përfaqëson këtë kategori, tregon vështirësitë e tyre dhe në përgjithësi të personave P.A.K., me fonde tejet të kufizuara.