Dita e ujit të bekuar, të rinjtë sfidojnë dimrin për të kapur kryqin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:08

Dita e ujit të bekuar, të rinjtë sfidojnë dimrin për të kapur kryqin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:08

Dita e ujit të bekuar, që përkujton pagëzimin e Jezus Krishtit në ujërat e lumit Jordan, është përkujtuar thuajse në të gjitha qytetet e vendit me besimtarë ortodoksë. Diku në det dhe diku tjetër në pishina apo shatërvane, të rinjtë kane sfiduar temperaturat e ulëta për të nxjerrë kryqin nga uji.

Dita e ujit të bekuar, të rinjtë sfidojnë dimrin për të kapur kryqin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:08

Dita e ujit të bekuar, që përkujton pagëzimin e Jezus Krishtit në ujërat e lumit Jordan, është përkujtuar thuajse në të gjitha qytetet e vendit me besimtarë ortodoksë. Diku në det dhe diku tjetër në pishina apo shatërvane, të rinjtë kane sfiduar temperaturat e ulëta për të nxjerrë kryqin nga uji.