Dita e Verës mes sherrit politik, Rama e Basha mbërrijnë në një orë, përplasen simpatizantët

Kryeministri Edi Rama dhe Lulzim Basha mbërritën pothuajsë njëkohësisht në qytetin e Elbasanit, për ditën e verës.