Dita Jonë – 18/06/2019

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 21 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 9 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 13 raste personel shëndetësor dhe pacientë në spital