“Dita Jonë” kujton 130-vjetorin e lindjes së Oliver Hardy

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 10:14

“Dita Jonë” kujton 130-vjetorin e lindjes së Oliver Hardy

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 10:14

“Olio dhe Stelio mendohej se nuk do të duhej të kishin sukses, sepse ishin budallenj pa e ditur as vetë se ishin. Prandaj arsyeja që pëlqeheshin kaq shumë ishte se spektatorët ndiheshin superiorë ndaj tyre”. Me këtë shprehje “Dita Jonë” kujton 130-vjetorin e lindjes së Oliver Hardy.

“Dita Jonë” kujton 130-vjetorin e lindjes së Oliver Hardy

Përditësuar më: 18/1/2022, ora 10:14

“Olio dhe Stelio mendohej se nuk do të duhej të kishin sukses, sepse ishin budallenj pa e ditur as vetë se ishin. Prandaj arsyeja që pëlqeheshin kaq shumë ishte se spektatorët ndiheshin superiorë ndaj tyre”. Me këtë shprehje “Dita Jonë” kujton 130-vjetorin e lindjes së Oliver Hardy.