“Dita Jonë” kujton Audrey Hepburn, ikonën e elegancës dhe fituesen e Oscar, 3 Golden Globe, 4 Bafta

Publikuar më: 11/10/2022, ora 07:25

“Dita Jonë” kujton Audrey Hepburn, ikonën e elegancës dhe fituesen e Oscar, 3 Golden Globe, 4 Bafta

Publikuar më: 11/10/2022, ora 07:25

Audrey Hepburn ishte aktore britanike dhe ikonë e modës, fituese e Çmimit Academy Aëard, më 1953. Fitoi jo vetëm çmimin Oscar, por edhe 3 Golden Globe, 4 Bafta dhe shumë çmime të tjera, duke u bërë kështu, një nga emrat më të spikatur të kinemasë së atyre viteve.

“Dita Jonë” kujton Audrey Hepburn, ikonën e elegancës dhe fituesen e Oscar, 3 Golden Globe, 4 Bafta

Publikuar më: 11/10/2022, ora 07:25

Audrey Hepburn ishte aktore britanike dhe ikonë e modës, fituese e Çmimit Academy Aëard, më 1953. Fitoi jo vetëm çmimin Oscar, por edhe 3 Golden Globe, 4 Bafta dhe shumë çmime të tjera, duke u bërë kështu, një nga emrat më të spikatur të kinemasë së atyre viteve.