“Dita Jonë” kujton dramaturgun Alexandre Dumas, autor i “Konti i Monte Kristos” dhe “Tre Muskutjerët”

Publikuar më: 23/6/2022, ora 07:30

“Dita Jonë” kujton dramaturgun Alexandre Dumas, autor i “Konti i Monte Kristos” dhe “Tre Muskutjerët”

Publikuar më: 23/6/2022, ora 07:30

Alexandre Dumas ishte shkrimtar franko-algjerian dhe autor i disa kryeveprave të letërsisë si "Konti i Monte Kristos" dhe "Tre Muskutjerët", romane të cilët e bënë atë, një nga autorët francezë më të lexuar në botë.

“Dita Jonë” kujton dramaturgun Alexandre Dumas, autor i “Konti i Monte Kristos” dhe “Tre Muskutjerët”

Publikuar më: 23/6/2022, ora 07:30

Alexandre Dumas ishte shkrimtar franko-algjerian dhe autor i disa kryeveprave të letërsisë si "Konti i Monte Kristos" dhe "Tre Muskutjerët", romane të cilët e bënë atë, një nga autorët francezë më të lexuar në botë.