“Dita jonë” kujton Gary Cooper

Publikuar më: 13/5/2022, ora 08:20

“Dita jonë” kujton Gary Cooper

Publikuar më: 13/5/2022, ora 08:20

Frank James Cooper portretizoi heronjtë klasikë amerikanë. Disa ishin imagjinarë dhe të tjerë ishin të bazuar në heronj të jetës reale.

“Dita jonë” kujton Gary Cooper

Publikuar më: 13/5/2022, ora 08:20

Frank James Cooper portretizoi heronjtë klasikë amerikanë. Disa ishin imagjinarë dhe të tjerë ishin të bazuar në heronj të jetës reale.