“Dita Jonë” kujton Lenny Kravitz, muzikantin me një karrierë të jashtëzakonshme

Publikuar më: 26/5/2022, ora 07:55

“Dita Jonë” kujton Lenny Kravitz, muzikantin me një karrierë të jashtëzakonshme

Publikuar më: 26/5/2022, ora 07:55

Lenny Kravitz është një muzikant amerikan, vepra e të cilit rrëmben mendjet e miliona dashamirësve të muzikës. Muzika e tij është e pazakontë, ajo është e frymëzuar nga rryma të ndryshme muzikore të tilla si reggae, folk, soul dhe kjo është arsyeja pse ajo është kaq gjithëpërfshirëse. Ai lindi në New York, babai i tij ishte producent televiziv, ndërsa ëma ishte aktore.

“Dita Jonë” kujton Lenny Kravitz, muzikantin me një karrierë të jashtëzakonshme

Publikuar më: 26/5/2022, ora 07:55

Lenny Kravitz është një muzikant amerikan, vepra e të cilit rrëmben mendjet e miliona dashamirësve të muzikës. Muzika e tij është e pazakontë, ajo është e frymëzuar nga rryma të ndryshme muzikore të tilla si reggae, folk, soul dhe kjo është arsyeja pse ajo është kaq gjithëpërfshirëse. Ai lindi në New York, babai i tij ishte producent televiziv, ndërsa ëma ishte aktore.