“Dita Jonë” kujton Marcello Mastroianni-n, aktorin melankolik të kinemasë italiane

Publikuar më: 19/12/2022, ora 07:36

“Dita Jonë” kujton Marcello Mastroianni-n, aktorin melankolik të kinemasë italiane

Publikuar më: 19/12/2022, ora 07:36

Marcello Vincenzo Domenico Mastroianni ishte një nga aktorët më të famshëm italianë jashtë Italisë, në vitet gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë, sidomos për filmat e interpretuar së bashku me aktoren Sophia Loren dhe për rolet kryesore në filmat e Federico Fellinit.

“Dita Jonë” kujton Marcello Mastroianni-n, aktorin melankolik të kinemasë italiane

Publikuar më: 19/12/2022, ora 07:36

Marcello Vincenzo Domenico Mastroianni ishte një nga aktorët më të famshëm italianë jashtë Italisë, në vitet gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë, sidomos për filmat e interpretuar së bashku me aktoren Sophia Loren dhe për rolet kryesore në filmat e Federico Fellinit.