“Dita Jonë” kujton Salvador Dalí

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:16

“Dita Jonë” kujton Salvador Dalí

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:16

Salvador Dalí ishte artist, piktor surrealist, skulptor dhe skenograf. Ai lindi dhe vdiq në Katalonjë, ku dhe krijoi muzeun e tij më 1974.

“Dita Jonë” kujton Salvador Dalí

Publikuar më: 11/5/2022, ora 08:16

Salvador Dalí ishte artist, piktor surrealist, skulptor dhe skenograf. Ai lindi dhe vdiq në Katalonjë, ku dhe krijoi muzeun e tij më 1974.