“Dita jonë” mbush sot 3 vjeç, nis emisionin duke kujtuar Nikola Teslan

Publikuar më: 7/1/2022, ora 07:30

“Dita jonë” mbush sot 3 vjeç, nis emisionin duke kujtuar Nikola Teslan

Publikuar më: 7/1/2022, ora 07:30

“Shumica e njerëzve janë kaq të përfshirë për të kuptuar botën e jashtme, saqë janë totalisht të pavëmendshëm rreth asaj çfarë po ndodh brenda vetes së tyre”. Me këtë shprehje “Dita jonë” kujton 79-vjetorin e vdekjes së inxhinierit dhe fizikantit Nikola Tesla.

“Dita jonë” mbush sot 3 vjeç, nis emisionin duke kujtuar Nikola Teslan

Publikuar më: 7/1/2022, ora 07:30

“Shumica e njerëzve janë kaq të përfshirë për të kuptuar botën e jashtme, saqë janë totalisht të pavëmendshëm rreth asaj çfarë po ndodh brenda vetes së tyre”. Me këtë shprehje “Dita jonë” kujton 79-vjetorin e vdekjes së inxhinierit dhe fizikantit Nikola Tesla.