“Dita Jonë” nis me shprehjen e Angelina Jolie: Nëse nuk dilni nga kutia ku jeni rritur, nuk do ta kuptoni sesa e madhe është bota

Publikuar më: 6/6/2022, ora 08:26

“Dita Jonë” nis me shprehjen e Angelina Jolie: Nëse nuk dilni nga kutia ku jeni rritur, nuk do ta kuptoni sesa e madhe është bota

Publikuar më: 6/6/2022, ora 08:26

Një aktore, regjisore dhe humanitare amerikane, Angelina Jolie është një emër me famë botërore në industrinë e Hollivudit. Ajo është fituese e shumë vlerësimeve, duke përfshirë një çmim Oscar dhe tre çmime Golden Globe. Për më tepër, ajo ka qenë disa herë në listë si aktorja më e paguar e Hollivudit. Ajo është rritur nga dy prindër aktorë, por roli i saj kryesor si heroina e lojërave video Lara Croft në 2001, e bëri atë një nga aktoret më të kërkuara në Hollivud.

“Dita Jonë” nis me shprehjen e Angelina Jolie: Nëse nuk dilni nga kutia ku jeni rritur, nuk do ta kuptoni sesa e madhe është bota

Publikuar më: 6/6/2022, ora 08:26

Një aktore, regjisore dhe humanitare amerikane, Angelina Jolie është një emër me famë botërore në industrinë e Hollivudit. Ajo është fituese e shumë vlerësimeve, duke përfshirë një çmim Oscar dhe tre çmime Golden Globe. Për më tepër, ajo ka qenë disa herë në listë si aktorja më e paguar e Hollivudit. Ajo është rritur nga dy prindër aktorë, por roli i saj kryesor si heroina e lojërave video Lara Croft në 2001, e bëri atë një nga aktoret më të kërkuara në Hollivud.