Dita kthehet në natë, eklipsi i rrallë diellor

Për pak kohë dita kthehet në natë në Kili dhe në Argjentinë, teksa miliona persona bëhen dëshmitarë të momentit kur hëna bllokon diellin në një eklips të rrallë diellor.

Shkarkoni aplikacionin e A2