Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 37%
  • Modern 5%
  • I trashëguar 16%
  • Unik 42%

Dita Ndërkombëtare, arritjet dhe shqetësimet e komunitetit rom

Nga A2 CNN
8 Prill 2020, 11:19 | Aktualitet

Orsiola Kurti, drejtuese e programit të Bashkimit Europian dhe Këshillit të Europës, “ROMACTED”, për Shqipërinë dje artisti Sead Kazanxhiu, tregojnë çfarë është bërë deri tani me procesin e integrimit të këtij komuniteti në shoqërinë shqiptare dhe çfarë ka mbetur ende për t’u bërë.

A2 CNN Livestream

A2 Business