Dita ndërkombëtare pa makina, biçikletat “pushtojnë” rrugët në Korçë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:17

Dita ndërkombëtare pa makina, biçikletat “pushtojnë” rrugët në Korçë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:17

Dita ndërkombëtare pa makina në Korçë ka bërë që në rrugët e këtij qarku të mbizotërojnë biçikletat. Një aktivitet i organizuar nga Federata Shqiptare e Çiklizmit dhe Bashkia e Korçës, me pjesëmarrës nga ekipe të ndryshme shqiptare, ka sjellë emocione për pjesëmarrësit.

Dita ndërkombëtare pa makina, biçikletat “pushtojnë” rrugët në Korçë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 17:17

Dita ndërkombëtare pa makina në Korçë ka bërë që në rrugët e këtij qarku të mbizotërojnë biçikletat. Një aktivitet i organizuar nga Federata Shqiptare e Çiklizmit dhe Bashkia e Korçës, me pjesëmarrës nga ekipe të ndryshme shqiptare, ka sjellë emocione për pjesëmarrësit.