Ditari, ora 09:00 – 14/02/2019

  • LAJMI I FUNDIT | Miratohet në Kuvend rezoluta “kundër Metës”, me 97 vota pro
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kuvendi është përballë me njeriun që e ka kthyer në frëngji Presidencën
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Meta sulmon nga të katër anët ne që jemi në të njëjtën linjë me SHBA
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Meta nuk kursen as partnerët strategjikë dhe aleatët tanë të mëdhenj
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Meta insinuon haptazi se përfaqësitë e nderuara janë të korruptuara
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Beteja jonë sot nuk është me Ilir Metën, por me KÇK
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Deputetët të kontribuojnë për të votuar neutralizimin e akteve të Metës