Ditari, ora 19:00 – 18/10/2019

 • LAJMI I FUNDIT | Meta: Kallëzim penal kundër Ardian Dvoranit, kryetar i KED
 • LAJMI I FUNDIT | Meta: Dvorani ka shpërdoruar detyrën, shkelje të rënda
 • LAJMI I FUNDIT | Meta: Kreu i KED do të kallëzohet edhe për “përvetësim titulli”
 • LAJMI I FUNDIT | Meta: KED është organ kolegjial, jo personal
 • LAJMI I FUNDIT | Kallëzimi penal për Dvoranin do të depozitohet të hënën
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Meta: Prokuroria të tregojë integritet në këtë moment të rëndësishëm
 • LAJMI I FUNDIT | Ilir Meta: Prokuroria të hetojë të personat e përfshirë në këtë akt mafioz
 • LAJMI I FUNDIT | Ilir Meta: I bëj thirrje Ramës të mos i keqpërdorë më Shtetet e Bashkuara
 • LAJMI I FUNDIT | Ilir Meta: Kushtetutën e kemi bërë me SHBA, BE dhe Komisonin e Venecias
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Meta: Përndryshe do të ketë hetim ndërkombëtar për këtë çështje
 • LAJMI I FUNDIT | Meta: Do të ketë edhe dënim ndërkombëtar, pasi u bllokua për dy vjet KED