“Ditë e vonuar, por e shkëlqyer”, Meta: Hapja e negociatave, vendim strategjik i BE

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:23

“Ditë e vonuar, por e shkëlqyer”, Meta: Hapja e negociatave, vendim strategjik i BE

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:23

Një vendim strategjik e ka cilësuar Presidenti Meta hapjen e negociatave të anëtarësimit mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian, duke e përshëndetur atë. Presidenti ftoi të gjithë të qëndrojnë me këmbë në tokë, pavarësisht gëzimit, për t’u ballafaquar me realitetin. Procesi i negociatave është shumë i gjatë dhe do të kërkojë vite punë, por Meta beson se shqiptarët e kanë në dorë vetë sa do t’u zgjasë pritja deri në anëtarësimin e plotë në BE. Mirënjohje shprehu edhe për miqtë europianë, të cilët tha se tashmë i kemi akoma më pranë.

“Ditë e vonuar, por e shkëlqyer”, Meta: Hapja e negociatave, vendim strategjik i BE

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:23

Një vendim strategjik e ka cilësuar Presidenti Meta hapjen e negociatave të anëtarësimit mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian, duke e përshëndetur atë. Presidenti ftoi të gjithë të qëndrojnë me këmbë në tokë, pavarësisht gëzimit, për t’u ballafaquar me realitetin. Procesi i negociatave është shumë i gjatë dhe do të kërkojë vite punë, por Meta beson se shqiptarët e kanë në dorë vetë sa do t’u zgjasë pritja deri në anëtarësimin e plotë në BE. Mirënjohje shprehu edhe për miqtë europianë, të cilët tha se tashmë i kemi akoma më pranë.