Ditë me diell dhe temperatura nga -2 në 14 gradë

Publikuar më: 25/11/2022, ora 07:37

Ditë me diell dhe temperatura nga -2 në 14 gradë

Publikuar më: 25/11/2022, ora 07:37

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja