Ditë me diell dhe temperatura të larta

Publikuar më: 12/5/2022, ora 07:56

Ditë me diell dhe temperatura të larta

Publikuar më: 12/5/2022, ora 07:56

Meteorologia Tanja Porja jep detaje mbi zhvillimin e motit në orët në vijim.