Ditëlindja e 70-të e “carit” të Rusisë, Putin merr dhuratë pjepër, traktor dhe një paradë ushtarake

Publikuar më: 7/10/2022, ora 20:42

Ditëlindja e 70-të e “carit” të Rusisë, Putin merr dhuratë pjepër, traktor dhe një paradë ushtarake

Publikuar më: 7/10/2022, ora 20:42

Një mal me pjepër e bostan, një traktor dhe një paradë madhështore ushtarake, këto ishin disa prej dhuratave që mori presidenti rus, Vladimir Putin, në datëlindjen e 70-të të tij. As në këtë ditë, shefi I Kremlinit nuk e la punën anash dhe nuk qëndroi pa përmendur atë që tashmë I është kthyer në obsesion, Ukrainën.

Ditëlindja e 70-të e “carit” të Rusisë, Putin merr dhuratë pjepër, traktor dhe një paradë ushtarake

Publikuar më: 7/10/2022, ora 20:42

Një mal me pjepër e bostan, një traktor dhe një paradë madhështore ushtarake, këto ishin disa prej dhuratave që mori presidenti rus, Vladimir Putin, në datëlindjen e 70-të të tij. As në këtë ditë, shefi I Kremlinit nuk e la punën anash dhe nuk qëndroi pa përmendur atë që tashmë I është kthyer në obsesion, Ukrainën.