Ditët e kujtesës, 30 vite nga rrëzimi i simbolit diktatorial, a dimë më shumë për të shkuarën?

Si një mesazh që gabimet e politikës të mos përsërisin veten dhe ne të mos jetojmë të njëjtat histori persekutimesh, vijnë edhe këtë vit ditët e kujtesës, me një sërë aktivitetesh që bën thirrje për t’u shkëputur nga e shkuara diktatoriale me të vërteta.