“Ditët e Kujtesës”, represioni dhe stalinizmi në Shqipëri – A2

“Ditët e Kujtesës”, represioni dhe stalinizmi në Shqipëri

Ditët e kujtesës 2020 zhvillohen nga data 13 deri më 20 shkurt. Dr. Jonila Godole nga IDMC dhe ekspertja e kurrikulës së historisë, Fatmiroshe Xhemalaj, ishin të ftuara në Dita Jonë.