Ditët olimpike, aktivitete në sheshet dhe stadiumet e Shqipërisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 08:46

Ditët olimpike, aktivitete në sheshet dhe stadiumet e Shqipërisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 08:46

E ftuar në Dita Jonë për të dhënë më shumë detaje për këto aktivitete ishte Drejtoresha e Akademisë Olimpike Shqiptare, Eda Çaushi.

Ditët olimpike, aktivitete në sheshet dhe stadiumet e Shqipërisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 08:46

E ftuar në Dita Jonë për të dhënë më shumë detaje për këto aktivitete ishte Drejtoresha e Akademisë Olimpike Shqiptare, Eda Çaushi.