Ditmir Bushati i vendos kushte qeverisë, cakton detyra dhe afate për negociatat

Jo vetëm Bundestagu gjerman, por edhe ish-numri 1 i diplomacisë shqiptare Ditmir Bushati, i vë kushte dhe afate Tiranës zyrtare për hapjen e negociatave, të cilat i depozitoi në Komisionin parlamentar për çështjet e integrimit.