Djegia e mandateve, si ndodh dhe cilat janë risqet për sistemin – A2

Djegia e mandateve, si ndodh dhe cilat janë risqet për sistemin

Gerta Meta, nga Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë, e ftuar në “Ditarin” e orës 09:00