Djegie mandatesh dhe 7 protesta, po më pas? – A2

Djegie mandatesh dhe 7 protesta, po më pas?

I ftuar te Ditari, Aldo Bumçi, ish-ministër i Jashtëm, flet për aksionin e opozitës.