“Do ketë rritje, na e kanë thënë”, shitësit në Tiranë përgatiten për shtrenjtimin e bulmetit

Publikuar më: 9/2/2023, ora 16:21

“Do ketë rritje, na e kanë thënë”, shitësit në Tiranë përgatiten për shtrenjtimin e bulmetit

Publikuar më: 9/2/2023, ora 16:21

“Ka rritje. Do ketë rritje. Na e kanë thënë”. Nga gati 60 vite jetë, Lirie Vata 40 i ka si shitëse. Ashtu si tregtarëve të tjerë, edhe asaj i është thënë nga furnitorët se çmimi i bulmetit do të rritet sërish: “Kjo periudha është më e shtrenjta dhe më e vështira në të gjitha vitet e punës që kam unë”.

“Do ketë rritje, na e kanë thënë”, shitësit në Tiranë përgatiten për shtrenjtimin e bulmetit

Publikuar më: 9/2/2023, ora 16:21

“Ka rritje. Do ketë rritje. Na e kanë thënë”. Nga gati 60 vite jetë, Lirie Vata 40 i ka si shitëse. Ashtu si tregtarëve të tjerë, edhe asaj i është thënë nga furnitorët se çmimi i bulmetit do të rritet sërish: “Kjo periudha është më e shtrenjta dhe më e vështira në të gjitha vitet e punës që kam unë”.