“Do krijoni edhe SHIK-un energjetik”, Shehu: Qeveria po rikthen luftën e klasave

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:10

“Do krijoni edhe SHIK-un energjetik”, Shehu: Qeveria po rikthen luftën e klasave

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:10

I ftuar në A2 Business në A2 CNN, zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, u shpreh se ka një plan konkret dhe qeveria është duke punuar për rritjen e çmimit të energjisë mbi fashën 700 kilovatë. Kjo solli debat në studio, ku fasha u kritika fuqishëm nga eksperti i ekonomisë, Sherefedin Shehu, i cili tha se me këtë fashë qeveria është duke rikthyer luftën e klasave.

“Do krijoni edhe SHIK-un energjetik”, Shehu: Qeveria po rikthen luftën e klasave

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:10

I ftuar në A2 Business në A2 CNN, zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, u shpreh se ka një plan konkret dhe qeveria është duke punuar për rritjen e çmimit të energjisë mbi fashën 700 kilovatë. Kjo solli debat në studio, ku fasha u kritika fuqishëm nga eksperti i ekonomisë, Sherefedin Shehu, i cili tha se me këtë fashë qeveria është duke rikthyer luftën e klasave.