“Do ta rifitojmë Severodonjeckun”, Zelensky: Rusët duan Zaporizhian, zero takime për paqe

Publikuar më: 7/6/2022, ora 11:28

“Do ta rifitojmë Severodonjeckun”, Zelensky: Rusët duan Zaporizhian, zero takime për paqe

Publikuar më: 7/6/2022, ora 11:28

Rusia ka intensifikuar ofensive ushtarake në lindje dhe veri të Ukrainës. Sulmet raketore dhe bombardime janë raportuar në zona të ndryshme. Presidenti ukrainas Zelensky, foli për "qytete të vdekura" në lindje dhe premton rimarrjen e kontrollit në Severodonjeck.

“Do ta rifitojmë Severodonjeckun”, Zelensky: Rusët duan Zaporizhian, zero takime për paqe

Publikuar më: 7/6/2022, ora 11:28

Rusia ka intensifikuar ofensive ushtarake në lindje dhe veri të Ukrainës. Sulmet raketore dhe bombardime janë raportuar në zona të ndryshme. Presidenti ukrainas Zelensky, foli për "qytete të vdekura" në lindje dhe premton rimarrjen e kontrollit në Severodonjeck.