Do të flasë me Putin për Kosovën, Vuçiç: Po zhdukemi si komb, 2500 euro për fëmijën e parë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 15:46

Do të flasë me Putin për Kosovën, Vuçiç: Po zhdukemi si komb, 2500 euro për fëmijën e parë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 15:46

Serbia kërkon takime më të shpeshta me Kosovën. Këtë e pohon presidenti Aleksandër Vuçiç, por nuk pranon që vendi i tij është fajtor për ndërprerjen e dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Europian. Këtë qëndrim ia bëri të qartë dhe ndërmjetësuesit, Miroslav Lajçak. Çështjen e Kosovës do ta diskutojë edhe me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, me të cilin do të takohet së shpejti në Soçi.

Do të flasë me Putin për Kosovën, Vuçiç: Po zhdukemi si komb, 2500 euro për fëmijën e parë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 15:46

Serbia kërkon takime më të shpeshta me Kosovën. Këtë e pohon presidenti Aleksandër Vuçiç, por nuk pranon që vendi i tij është fajtor për ndërprerjen e dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Europian. Këtë qëndrim ia bëri të qartë dhe ndërmjetësuesit, Miroslav Lajçak. Çështjen e Kosovës do ta diskutojë edhe me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, me të cilin do të takohet së shpejti në Soçi.