“Do të hedh pasaportën, nuk vij më në Shqipëri”, revoltohen qytetarët në portin e Vlorës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 13:55

“Do të hedh pasaportën, nuk vij më në Shqipëri”, revoltohen qytetarët në portin e Vlorës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 13:55

Qytetarët të cilët janë bllokuar në portin e Vlorës për shkak të sulmit kibernetik në sistemin TIMS në Shqipëri, kanë reaguar të revoltuar para kamerave. Njëri prej tyre është shprehur se prej orës 10: 00 pret që të niset drejt Italisë. Duke e cilësuar një torturë, ai thotë se nuk do të vijë më në Shqiëpri dhe se do të hedhë pasaportën shqiptare.

“Do të hedh pasaportën, nuk vij më në Shqipëri”, revoltohen qytetarët në portin e Vlorës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 13:55

Qytetarët të cilët janë bllokuar në portin e Vlorës për shkak të sulmit kibernetik në sistemin TIMS në Shqipëri, kanë reaguar të revoltuar para kamerave. Njëri prej tyre është shprehur se prej orës 10: 00 pret që të niset drejt Italisë. Duke e cilësuar një torturë, ai thotë se nuk do të vijë më në Shqiëpri dhe se do të hedhë pasaportën shqiptare.