Do të kandidojë në Elbasan, Hajdari në A2: Beteja, mes të resë dhe të vjetrës. Nuk përfshihemi në koalicione, as pas zgjedhjeve

Në skenën e subjekteve të reja të panoramës së përgjithshme të këtyre zgjedhjeve, padiskutim që kanë spikatur me protagonizëm, të mbledhurit e rinj në listën e Nismës Thurje. Si janë planet? çfarë është menduar për programin dhe formulën e garimit? Për këtë foli në Ditarin në A2 deputetja aktuale, Rudina Hajdari, e cila bëri publik lajmin se do të kandidojë në qarkun e Elbasanit.