Do të kemi një fundjavë të ngrohtë dhe reshje të izoluara

Publikuar më: 6/11/2021, ora 08:15

Do të kemi një fundjavë të ngrohtë dhe reshje të izoluara

Publikuar më: 6/11/2021, ora 08:15

Tanja Porja jep detaje mbi zhvillimin e motit gjatë fundjavës.